Deffschema!

FIGHTPLAY_deffschema-500x666

Hey!

I fredags följde jag med Toffe till sw passet som  han höll i kl 17:00 , jag brukar vara med på det men vi som ska tävla hade ett pass efter det så jag hjälpte bara toffe lite. Sedan efter det passet så körde vi lite drillar från guard, hur man ska ta sig upp från guard och hur man ska hålla nere den som ligger på rygg, och sprawla och sen ta rygg så den andra försvarar m.m. efter det blev de mycket sparring, 5 minuters ronder. mellan ronderna skulle vi köra kettlebells. 

Lördag, vila.

Söndag skulle jag igentligen vilat med men jag åkte till klubben med Sandra ändå, höll mits åt henne och drillade lite på marken.

Hade möte med mikael merighetti, fick äntligen mitt deffschema! så nu blir de verkligen hård diet i 2 veckor.. inte kul men måste man så måste man (:

Det som står där är bara liten del av det jag har att välja på att äta, han gjorde några till frukostförslag och mellanmålsförslag så jag har lite att variera mellan.

Mmmh gott, not!

ikväll blir det 2 pass, först gemensam uppvärmning med boxningsgruppen sen shootsparring. Efter det kör jag ett lungt MMA pass med Sandra.

Ha det najs!

You may also like

Kommentera