Höjdpunkterna av invägningen inför nattens gala och kort om vilka jag tror vinner

silva-sonnen-117

Vilka matcher vi kommer få se i natt. Den ena matchen är intressantare än den andra. Nedan finner ni höjdpunkterna av invägningen samt vilka jag tror vinner av matcherna på huvudkortet.

YouTube Preview Image

Anderson Silva Vs Chael Sonnen :  Jag hoppas och tror att Anderson vinner den här matchen, jag har inget emot att Anderson blir av med bältet men vill helst inte se någon som Chael ta det ifrån honom. Chael kommer säkert få ner Anderson på marken, men jag har svårt att tro att han kommer kunna hålla kvar honom där.

Jon Fitch Vs Thiago Alves : Hur jag än vrider och vänder tankarna inför den här matchen har jag svårt att tänka mig hur den kommer sluta. Men eftersom vinnaren av den här matchen kommer för möta vinnaren av GSP och Josh, så tror jag Fitch kommer försöka ta ner Alves på marken och hålla honom där. Med andra ord så tror jag att Fitch kommer hålla sig till sin ”Gameplan” ungefär som Koscheck gjorde mot Paul Daley.

Matt Hughes Vs Ricardo Almeida : Jag hoppas på att Ricardo tar hem det här, men jag har en konstig känsla av att matchen kommer stoppas av att Matt ground and poundar Ricardo.

Junior Dos Santos Vs. Roy Nelson : Många tror säkert att det här är en självklar vinst för Junior. Det gör jag också! Men det skulle vara jätte intressant att få se hur Junior sköter sig på marken. På grund av Roys fysik så underskattar folk honom, men killen har jätte hårda slag, svart bälte i BJJ och månen han har till mage är inte kul att ha över sig. Jag hoppas och tror på Santos!

Clay Guida Vs Rafael Dos Anjos :  Det är alltid underhållande att se på en match med Clay, han är alltid med i sjuka utbyten av slag, speciellt när han mötte Diego Sanchez. Jag hoppas på Clay men tror att Rafael vinner på en submission.

Ta hand om er ikväll alla Fightplay läsare! Förhoppningsvis hörs vi med goda nyheter imorgon :)

PEACE

You may also like

Kommentera